Teknik

Klovborg Kino 1-2-3D har en målsætning om at kunne tilbyde det ypperste i filmteknologi og at være helt fremme med den nyeste udvikling. Biografen har derfor investeret i 3 nye digitale projektorer, som viser filmen fra en harddisk, i fremtidens mest spændende medie nemlig 3D og 2D, i en sublim kvalitet. 

Klovborg Kino 1-2-3D har valgt det dyreste og teknisk mest avanceret udstyr, der findes indenfor digitale projektorer, en KINOTON/DOLBY 3D Digital HD, hvor de absolut vigtigste faktorer, lyset og dybdeskarpheden ikke findes bedre. Projektorerne er udstyret med 6500 watt lamper, som giver et kolossalt overskud af lys. Vi har valgt ikke under nogen omstændighed at gå på kompromis med den oplevelse vores gæster skal have i Klovborg Kino 1-2-3D. 

3D-brillen er en kvalitetsbrille med rigtige glas. Efter hver forestilling vaskes brillerne i en speciel vaskemaskine, således at hygiejnen er i top. Lærredet er et højreflekterende hvidt lærred som er optimalt både for digitale såvel som for 35 mm film. Der er således ingen pladser i salene hvor lærredet opleves mat og uskarpt. 

Derudover tilbyder Klovborg Kino 1-2-3D, at vise direkte live transmissioner fra verdens store operahuse. Med det nye digitale udstyr åbner der sig en særdeles spændende fremtid til glæde for alle vore gæster. 

De tre sale har digital lyd med henholdsvis 6 og 7 kanaler i det sidste nye Dolby  5.1 og 7.1 system. 

Teleslynge samt lift for kørestolsbrugere i den blå sal.